logo
Leesbaarheid : standaard lettertypegroter lettertypegrootste lettertype
Taalversie : vlag Nederland
HOME

DIENSTEN

PORTFOLIO

VISIE

WIE ZIJN WIJ?

CONTACT

Visie

Communicatie is niet meer weg te denken uit de moderne bedrijfsvoering. Interne en externe communicatie, corporate- en productcommunicatie vormen inmiddels voor bijna alle organisaties onmisbare instrumenten om succesvol te kunnen functioneren. Rex Communicatie helpt organisaties beter communiceren. Door ondernemingen en overheden te adviseren en te assisteren bij het ontwikkelen en uitvoeren van hun communicatiestrategie en -activiteiten. Door helpende hoofden en handen te bieden, zodat uw plannen en middelen creatief en effectief slagen.

Wij assisteren u van begin- tot eindpunt. Van het geven van strategisch communicatieadvies, het ontwikkelen van een advertentiecampagne, het schrijven van een folder of brochure, tot het produceren van een website en het organiseren van evenementen. En hebben we de expertise niet in eigen huis, dan vallen we terug op een uitgebreid relatienetwerk. We kennen de talenten en werkwijzen van tal van specialisten zoals fotografen, grafisch ontwerpers, drukkers en multimedia-producenten. Daardoor kunnen we altijd binnen uw budget opereren.

Eťn adres voor al uw communicatie, dat is niet alleen comfortabel, maar ook efficiŽnt. Uw imago wordt in elke vorm van communicatie op elkaar afgestemd.

HOME     DIENSTEN     PORTFOLIO     VISIE     WIE ZIJN WIJ?     CONTACT    
Copyright © 2002-2010 Rex Communicatie.