logo
Leesbaarheid : standaard lettertypegroter lettertypegrootste lettertype
Taalversie : vlag Nederland
HOME

DIENSTEN

PORTFOLIO

VISIE

WIE ZIJN WIJ?

CONTACT

Diensten - Printmedia

Zijn de foto's in uw brochures kleurecht? Krijgt u waar voor uw geld? Krijgt u goed advies over de mogelijkheden van drukwerk? Kortom, bent u tevreden over uw huidige printmedia?

Dagelijks gaan er tonnen drukwerk door de brievenbus van particulieren en bedrijven. Een groot deel van dit drukwerk verdwijnt direct in het verticale archief. En bij die groep wilt u uiteraard niet horen. Een uitnodigende opmaak, uitstekende drukwerkkwaliteit en een passende afwerking zijn dus basisvereisten om de aandacht van uw doelgroep te trekken.

Al die basisvereisten hebben wij in huis. De uitnodigende opmaak wordt gegarandeerd door de creatievelingen van ons reclamebureau, en een moderne fullcolour drukkerij en pre-press gekoppeld aan een CTP-systeem garandeert een hoogwaardige drukwerkkwaliteit.

Finishing touch
Ook voor de afwerking van uw drukwerk bent u bij ons in goede handen. Afwerkingen als vergaren en vouwen zijn slechts enkele mogelijkheden die wij tot onze beschikking hebben. En natuurlijk zorgen wij ervoor, dat uw drukwerk binnen Nederland kosteloos op de plaats van bestemming wordt afgeleverd.

Voorraadbeheer
Als extra service voor onze vaste klanten bieden wij bovendien de mogelijkheid tot voorraadbeheer. Het drukwerk, dat u niet direct nodig heeft, maar uit kostenoverweging wel alvast heeft laten drukken, kan probleemloos in ons magazijn worden opgeslagen. Bent u door uw voorraad heen, dan is een telefoontje voldoende om uw bedrijfsvoorraad weer aan te vullen.

Communicatieadvies   Creatie & Design   Mediaplanning   Online Media  
HOME     DIENSTEN     PORTFOLIO     VISIE     WIE ZIJN WIJ?     CONTACT    
Copyright © 2002-2010 Rex Communicatie.